TONEEL

Ook dit jaar is het culturele hoogtepunt van Eexterzandvoort weer de uitvoering door toneelvereniging Zandvoort. Dit jaar een stuk van Carl Slotboom, getiteld 'Aantrellijke heer zoekt dame'. We kennen die Slotboom van een paar jaar terug, toen 'De familie Bruinsma gaat kamperen' werd opgevoerd. Harm Bakker en vele anderen hadden toen het hele toneel omgetoverd in een camping met caravans.

De Bruinsma's zijn nu weer thuis, Truus zit nog steeds onder de plak en komt niet veel verder dan 'Ja,..goed'. De hufterige zoon Boris en zijn dito vader zijn er ook weer. Dit keer komt de zus met aanhang logeren vanwege renovatie van hun woning. Het wordt allemaal weer erg onoverzichtelijk als er twee verschillende advertenties worden geplaatst. Och, en dan gaat het weer als altijd ...

De speelploeg is ongeveer gelijk aan vorig jaar. De plaats van Jannie wordt ingenomen door Dirk (die wisseling is er al vele jaren), en Bernice doet dit jaar niet mee. Ze heeft een waardige vervanger in Devika, van de ex-Sauna. En ook de muziek is weer als van ouds. En er is natuurlijk weer een grote verloting. Zat er dus een koekoeksklok in je Kerstpakket, of een blik ramboetans, of kreeg je van Sinterklaas een antistresskussen, dan kun je dat inbrengen voor de verloting.

De uitvoeringen zijn vrijdag 11 en zaterdag 12 februari, 8.00 uur. De generale is woensdag 9 februari, 7 uur. Alles in het Dorpshuis natuurlijk. Omdat iedereen weet hoe bijzonder de toneelavonden wel zijn, moet iedereen maar wat reklame maken onder vrienden en bekenden. We willen de beide avonden namelijk wel graag volle bak.

Donateurs hebben gratis toegang en hebben voorrang. De donatie is € 7 voor gezinnen en de helft voor alleenstaanden. We zijn al langs geweest of komen binnenkort langs bij de vaste klanten. Mocht je je nieuw willen aanmelden, dan bellen naar Dirk (0598-468343) of mailen jschonewille@eexterzandvoort.com.


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 06 januari 2011 om 21:25