Nieuwsberichten van Redactie


Oud papier

Vrijdagmiddag 5 juli a.s. wordt vanaf 12.45 uur het oud papier weer opgehaald. Dit graag goed gebundeld voor 12.30 uur aan de openbare weg zetten. De helpers zijn deze keer: Rudie en Frits. De volgende ophaalronde is vrijdagmiddag 1 november. Nieuwe helpers voor 2025 zijn altijd welkom!


Bericht geplaatst door: Redactie op 29 juni 2024 om 20:19

Opruimen langs N33

Vandaag, zaterdag 1 juni heeft een klein ploegje Zandvoorters rommel en afval opgeruimd uit de bosjes en paden langs de N33. Die was dit weekend dicht, vandaar.  Vroeg begonnen, om 8 uur, en om 10 uur waren we klaar en was er koffie in het Dorpshuis. We gaan dit later nog een keer doen in het winterseizoen. Nu staat er veel begroeiing en is niet alles te zien. Toch hadden we 7 zakken, die ter plaatse door wegonderhouder BAM meegenomen zijn.


Bericht geplaatst door: Redactie op 10 juni 2024 om 13:52

Spiekeriek

Van 8 tot 15 maart staat de De Spiekeriek in Spijkerboor bij café 'Het Keerpunt'. De Spiekeriek is een initiatief van de raadsfracties van de gemeente Aa en Hunze en bedoeld om grieven, wensen, opmerkingen voor de gemeente op de boom te spijkeren. 

Dus heb je wensen, ideeën of suggesties ( onze droomdagboeken) of grieven, ( bijv. bermonderhoud of de snelheid op de wegen) dan kan je dat door middel van een briefje kenbaar maken en op de 'Iek spiekeren'. 

Op 27 Maart vindt er dan een inwonersavond plaats in 't Klein genoegen in Eexterveen, waar de opbrengst wordt besproken. Daar ben je van harte welkom

Heb je wel een idee of suggestie maar niet de mogelijkheid om hem op de boom te spijkeren, laat het dan gerust weten dan zorgen wij ervoor dat het voor elkaar komt.

Hartelijke groet,
db.Dorpsbelangen
Dirk Strijker
Sandra Souwer
Jannet Scholma

 


Bericht geplaatst door: Redactie op 27 februari 2024 om 14:03

Oud papier

Vrijdagmiddag 1 maart a.s. wordt het oud papier weer opgehaald. Graag zien de helpers dat dit voor 12.30 uur goed gebundeld langs de openbare weg staat. Helpers deze keer zijn: Bart en John. De volgende ophaal ronde is vrijdag 5 juli. Wil je ook wel een keer mee helpen: meld dit dan bij Marjan


Bericht geplaatst door: Redactie op 27 februari 2024 om 12:03

Toneeluitvoering.

Op vrijdag en zaterdag 9 en 10 februari is er weer uitvoering van Toneel: STRESS IN SPA EN WELLNESS DE HUNZE. Komt allen. Flyer komt in de bus.


Bericht geplaatst door: Redactie op 02 februari 2024 om 18:05