Nieuwsberichten van Redactie


Oud papier

Vrijdagmiddag 5 november a.s. komt de kraakauto vanaf 12.45 uur weer langs om het oud papier op te halen. Wil je het voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. Helpers deze keer zijn: John K. en Jans K. De volgende ophaalronde is vrijdagmiddag 4 maart 2022. Wel een keer helpen?: meld dit dan bij Marjanne.


Bericht geplaatst door: Redactie op 26 oktober 2021 om 12:10

Kom gezellig binnen lopen

Zin in een kopje koffie of thee, even bijpraten, een boek lenen of puzzel of misschien een spelletje doen of gewoon voor de gezelligheid? Met ingang van dinsdag 2 november is het dorpshuis elke eerste dinsdag van de maand open van 10.00 uur tot 12.00 uur. U bent van harte welkom.


Bericht geplaatst door: Redactie op 26 oktober 2021 om 12:07

Plein onderhoud

Afgelopen 26 maart jl. is het groen voor het dorpshuis weer gesnoeid, de bakken gevuld met violen en het bankstel opnieuw in de beits gezet. Om dit alles bij te houden hebben Roel, Henk en Peter aangeboden om net als voorgaande jaren dit op de laatste dinsdagavond van de maand te gaan doen en ze beginnen om 18.30 uur. Mocht je tijd hebben om een keer mee te helpen of zin aan een praatje kom dan zeker langs. Bij slecht weer gaan ze een andere avond aan de slag.


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 08 april 2021 om 19:44

Voorjaars onderhoud

Omdat het voorjaar in de lucht hangt willen we as. vrijdagmiddag 26 maart vanaf 13.00 uur even met een aantal personen het plein voor het dorpshuis aan pakken: snoeien, harken enz. Voor nu zijn we met een man of 4. Mocht je tijd en zin hebben kom rustig helpen. Neem dan wel zelf even materiaal mee. I.v.m. de coronaregels kunnen we buiten prima de 1,5 meter afstand bewaren zodat we op een veilige manier aan de slag kunnen. Tot dan.


Bericht geplaatst door: Redactie op 21 maart 2021 om 13:38

Gratis takkenweken

Zoals iedereen wel al weet zal er ook dit jaar, i.v.m de geldende corona regels geen paasvuur in ons dorp zijn waar we al ons snoeihout kwijt kunnen. Dit kan gelukkig wel bij het afvalbrengstation van de gemeente tijdens de gratis takkenweken. Deze staan geplant na Pasen: weeknr. 14, 15 en 16. Voor verdere info hierover zie de schakel van deze week. 


Bericht geplaatst door: Redactie op 17 maart 2021 om 09:44

Inloggegevens pubquiz

 Hallo allemaal, 

Voor degenen die zich opgegeven hebben voor de Pubquiz. Hieronder staat de link naar Google meet (online bijeenkomst). Als het goed is ga je direct naar de juiste site als je op de link klikt. Daar kun je met de groene knop 'deelnameverzoek' in de meeting komen. Je wordt dan door ons toegelaten. Je kunt daar ook je camera en het geluid aan zetten. Uiteraard kun je dat pas proberen vanaf donderdag 25 februari vanaf 19.30 uur.  Dan zitten wij klaar om jullie toe te laten. Mocht het niet lukken, app dan even naar 1 van ons (Frieda, Dirk, Catry) dan proberen wij je op weg te helpen. Tot donderdag!

 https://meet.google.com/qob-xehq-yxx

 

Ps mocht je toch nog mee willen doen, geef je dan nog snel op!


Bericht geplaatst door: Redactie op 23 februari 2021 om 18:16

IJsbaan open vanaf vrijdagmiddag

Afgelopen dagen hebben Peter en Jans er voor gezorgd dat er vanaf vrijdagmiddag 12 febr. geschaatst kan worden. Door de sneeuwstorm van afgelopen zondag lag er veel sneeuw op het ijs waardoor het meer een "pap" geworden was. de mannen hebben er alle energie ingestoken om te zorgen dat er een mooie ijsvloer kon komen. Ze hebben er ook weer opnieuw water over laten lopen en daardoor heeft de baan nog één goede nachtvorst nodig.

Dus vrijdagmiddag vanaf 12.00 uur: ijspret! Helaas is er deze keer i.v.m de corona regels geen "koek en zoopie" maar daar is het plezier vast niet minder om. En zijn je schaatsen voor die tijd nog aan een goede slijbeurt toe: voor € 3,00 kan Jans deze voor je slijpen. Neem hier voor even contact met hem op : 06-12721162


Bericht geplaatst door: Redactie op 11 februari 2021 om 13:58

Oostermoerfeest wederom uitgesteld naar 2022

Het besluit is genomen. Gezien de actuele situatie rondom Corona en daarnaast de vele reacties vanuit Eext, Anderen en Eexterzandvoort, is de beslissing niet zo lastig: Het Oostermoerfeest schuift nog een jaar door. We gaan naar 2022! Zodra hiervoor een datum bekend is dan laten we dat weten. De overkoepelende Tentoonstellingsvereniging staat achter dit besluit. Wel overwegen ze dit jaar enkele activiteiten te organiseren als het mogelijk is. En als dit in onze omgeving is, zullen wij daaraan een bijdrage leveren. Dat staat echter los van ons Oostermoerfeest. Voorlopig moeten we ons met elkaar nog even inhouden. Doe ook de komende tijd nog voorzichtig. En zodra er nieuws is op het gebied van ‘Oostermoer’, laten we weer van ons horen.

Namens het bestuur van Stichting Oostermoertentoonstelling Eext, Anderen en Eexterzandvoort.


Bericht geplaatst door: Redactie op 03 februari 2021 om 17:26

Online bingo

Beste dorpsgenoten, 

 Wij van de werkgroep dorpshuisplannen willen donderdagavond 28 januari van 20.00 - 21.00 uur een online bingo organiseren. 

Als je het leuk vindt om hieraan mee te doen, reageer dan even op dit bericht. Dan zorgen wij ervoor dat de kaarten bij jullie in de bus komen en de link in de app verschijnt.

Groetjes Frieda (06 22769360) en Catry


Bericht geplaatst door: Redactie op 22 januari 2021 om 18:37