Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Oud papier

Op vrijdagmiddag 6 november komen we vanaf 12.45 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor 12.30 uur goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaalronde is vrijdag 4 maart 2016. 

Het oud papier wordt drie maal per jaar: maart, juli en november, op de eerste vrijdagmiddag van de maand opgehaald. Hiervoor zijn twee personen nodig die achter op de kraakauto meerijden. De opbrengst komt ten goede aan het dorpshuis zodat we o.a. de huur laag kunnen houden. Zou u hier ook wel een keer een uur vrij voor willen maken, geef dit dan door aan Marjan, tel.: 0598-468235 of e-mail: m.j.kroeze@kpnplanet.nl Voor de maand maart 2016 hebben zich al twee vrijwilligers aangemeld.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 04 november 2015 om 12:16

Rabobank clubkas campagne

Een dezer dagen krijgen alle leden van de Rabobank een " stempas" in de bus voor de Rabobank clubkas campagne. Dit is een aktie van de Rabobank om verenigingen die zich hiervoor hebben aangemeld financieel te ondersteunen. Ook het dorpshuis heeft zich hier voor aangemeld om geld bij elkaar te krijgen voor een nieuwe bank op het plein. Het bestuur zou het dan ook zeer waarderen als u op ons gaat stemmen. Hoe meer stemmen hoe groter het bedrag. U kunt twee van de drie stemmen aan het dorpshuis geven. Namens het bestuur alvast vriendelijk dank voor de medewerking. 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 01 oktober 2015 om 12:51