Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Avondje uit

Daar het dorpshuis de afgelopen jaren er financieel goed is uitgesprongen door o.a. goede exploitatie en subsidie teruggave, wil het bestuur graag alle vrijwilligers en donateurs een leuke avond aanbieden. Dit gaan we doen op zaterdag 19 januari 2013. Het is een avond met zang en cabaret en hopelijk heel veel gezelligheid. De avond begint om 20.00 uur en we hopen dan ook veel inwoners te mogen begroeten. Meer informatie volgt op het maandoverzicht van januari.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 18 november 2012 om 23:10

Oud papier!

Vrijdag 2 november a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 1 maart 2013.

 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 28 oktober 2012 om 22:29

Nieuwe beplanting

Daar de beplanting, die dit voorjaar voor het dorpshuis was geplant, voor een groot deel dood is gegaan willen we er a.s. zaterdag 13 okt. aanvang 9.00 uur, klimop in gaan zetten. Dit groen moet winterhard zijn en de bodem goed bedekken. Zijn er inwoners die ons hier mee willen helpen dan zijn ze van harte welkom. Morgenmiddag ( woensdag 10 okt.) willen we er alvast een begin mee maken, omdat het weer nu nog goed is en ook de bakken moeten worden gevuld met heide. Ook dan is hulp van harte welkom. Aanvang 14.00 uur op het plein.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 09 oktober 2012 om 16:55

Het is bijna weer zover....

Dat in het dorpshuis de aktiviteiten weer van start gaan. Daarom willen we graag voor september het gebouw even weer een goede schoonmaakbeurt geven en wel op maandagmiddag 27 aug. aanvang 13.00 uur. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen en vragen dan ook aan een ieder die tijd, zin en graag de handen uit de mouwen mag steken, om maandagmiddag mee te helpen. Ook buitenom is van alles te doen en alleen met inzet van eigen inwoners kunnen we nog lang van het dorpshuis gebruik maken. Alvast vriendelijk dank.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 22 augustus 2012 om 19:48

Oud papier!!!

Vrijdag 2 maart a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 6 juli 2012.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 26 februari 2012 om 11:57

Dorpshuis doet mee met NL. doet

Op vrijdag 16 Maart en zaterdag 17 maart organiseert het oranje fonds landelijk de NL. doet aktie. Grote bedrijven stellen hiervoor vrijwilligers beschikbaar die op die dag,graag de handen uit de mouwen steken en op plekken ingezet worden waar iets moet gebeuren. Het oranjefonds stelt hier geld voor beschikbaar. Daarom hebben wij het plan gemaakt om met elkaar op vrijdag 16 maart het dorpshuis in en rondom aan te pakken. We denken hierbij aan schilderwerk, snoeiwerk, schoonmaakwerk e.d. We kunnen dit natuurlijk als bestuur niet alleen en vragen de inwoners van Eexterzandvoort dan ook om te komen helpen. De aanvangstijd wordt nog nader bekend gemaakt maar houd a.u.b. op deze datum een paar uurtjes vrij zodat we met elkaar lekker aan de slag kunnen en wie weet: komt de burgemeester (als vrijwilliger) ook nog helpen. We zien u graag.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 20 januari 2012 om 14:38