Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Oud papier!

Vrijdag 4 november a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 2 maart 2012.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 31 oktober 2011 om 17:44

Dorpshuis.

Nu het nieuwe seizoen van activiteiten in het dorpshuis weer van start is gegaan is het al diverse malen voor gekomen dat een vereniging bij aanvang de vloer vies aantrof en eerst moest vegen. Bij deze doen we dan ook een verzoek aan allen die gebruik maken van het dorpshuis, om na gebruik de vloer aan te vegen en zonodig te dweilen. We kunnen zo de kosten van de huur laag houden. Wordt hij na gebruik niet schoon achter gelaten dan zijn we als bestuur genoodzaakt om de huur prijs te verhogen, zodat iemand dit 's morgens na een activiteit tegen betaling komt schoonmaken.

 B.v.d. het bestuur van stichting dorpshuis.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 29 oktober 2011 om 11:39

Oud papier!

Vrijdag 1 juli a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 4 november 2011.

 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 28 juni 2011 om 19:46

Wie wil er helpen.

Daar het voorjaar al een goede intrede heeft gedaan, moet er van alles worden gesnoeid. Zo ook de rozen op het dorpshuisplein. Tevens ligt er nog veel blad en is er nogal wat onkruid aanwezig. We hebben met het snoeien zaterdagmorgen al een begin gemaakt. Maar dat alles met elkaar, erg veel is vragen we hiervoor hulp om het maandagavond even af te maken. Dus hebt u tijd en goede zin kom dan maandagavond 4 april om 19.00 uur met materiaal naar het plein. Alvast vriendelijk dank namens het bestuur van het dorpshuis.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 02 april 2011 om 12:58

Oud papier!!!

Vrijdag 4 maart a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 1 juli 2011.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 27 februari 2011 om 18:16

Gezocht en gevonden.

 De twee wit/grijze curver bakken, die in het dorpshuis voor diverse doeleinden worden gebruikt, stonden vol water onder het toneel. Daar de vloer nogal kraakt tijdens het toneelspelen, willen ze proberen of dit helpt. Misschien is er iemand die een andere oplossing weet?


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 04 februari 2011 om 14:57

Opruiming.

Daar we binnenkort in de opslagruimte van het dorpshuis een nieuwe wandkast krijgen, hebben we wat spullen over, zoals: bruine velourse toneel gordijnen. Kent u iemand die hier belang bij heeft, dan mag deze ze gratis komen halen. Graag vooraf even tel. contact met Betsie (468573)of Marjan (468235). Tevens staat er een oude muziektoren met boxen. Weet u van wie deze is of wat de bedoeling hiervan is, laat het ons even weten want ook deze gaat weg. Graag reactie voor 20 Febr. B.v.d. bestuur stichting dorpshuis.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 03 februari 2011 om 14:11