Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Oud papier

A.s vrijdagmiddag 7 november komen we vanaf 13.00 uur weer met de kraakauto bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de kant van de openbare weg zetten. De volgende ophaalronde is vrijdagmiddag 6 maart 2009.

     B.v.d. het bestuur "stichting dorpshuis".


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 05 november 2008 om 11:20

Eexterzandvoort op Radio Drenthe

Dinsdag 16 september 2008 zal tussen 11 uur en 11:30 in de ochtend een interview met enkele dorpsbewoners te horen zijn op Radio Drenthe. De dorpelingen zullen geïnterviewd worden vanwege de Burendag die komende zaterdag ook in ons dorp georganiseerd wordt!

 

Meeluisteren via internet: mms://rtvradio.tmade.nl:1086/RTVRadio

(Kopieer deze link en plak hem in je web-browser)

 

In het kader van deze burendag melden we hier nog dat alle kinderen uit Eexterzandvoort tot en met woensdag 17 september hun tekeningen kunnen inleveren bij Yvonne. Zie berichtgeving hieronder!!

 

Tot zaterdag!


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 15 september 2008 om 20:46

Een schone start

 Daar in september het meeste verenigingsleven weer begint zouden wij als bestuur van stichting dorpshuis het erg prettig vinden om vooraf het gebouw nog even een grote beurt te geven (ramen wassen, spinrag, toiletgedeelte, etc.). We kunnen dit niet alleen en zoeken hiervoor vrijwilligers. De datum waarop dit gepland staat is donderdag 4 september. Graag zien we dat u zich voor 30 augustus bij Betsie (tel. 468573) opgeeft zodat we een beetje weten hoeveel hulp we krijgen. Ook kan u dan aangeven of u voor de middag of avond kiest. Met vele handen is de klus zo geklaard en de ervaring leert dat het ook nog gezellig is. Alvast vriendelijk bedankt.
Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 21 augustus 2008 om 20:05

oud papier

Vrijdagmiddag 7 maart a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Zou u het wel voor dit tijdstip goed gebundeld langs de kant van de weg willen zetten. De volgende ophaalronde is vrijdag 4 juli. Alvast vriendelijk bedankt voor uw medewerking namens het bestuur 'stichting dorpshuis'.
Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 24 februari 2008 om 22:12