fietstocht 2014 AdriaanTripbos

                                  ----  FIETSTOCHT 2014 EEXTERZANDVOORT----

                                    Rondje “Adriaan-Tripbos---Meerwijck”

Start Dorpshuis Eexterzandvoort > 2 x R.A. Eexterveen, Rechtdoor Eexterveenschekanaal, brug over L.A. en Rechts aanhouden> Kielsterachterweg oversteken Fietspad rechtdoor.

Woortmanslaan oversteken rechtdoor Borgercompagnie en bij nr 226 (GeertVeenhuizenhoeve) R.A. fietspad Borgerswold. Bij de T- splitsing L.A. bruggetje over en na volgende bruggetje weer L.A.  1E fietspad en aan het eind weer L.A.  >langs de Skibaan. (paviljoen is op zondag open).

Volg het fietspad en 1e pad L.A. via Parkeerplaats naar de Rotonde. Rechtdoor de Veendammerweg oversteken en de Nedmagweg op. Langs de golfbaan. Let op: Na de haakse bocht rechts en na het bosje bij de kruising met het fietspad naar rechts! En volg het fietspad aan de linkerkant van het water, helemaal rechtdoor tot in Tripscompagnie. Bij het kruispunt Links de brug over en direct R.A.(links van het water) Na ca 700m vlak voor de brug het fietspad links nemen. (richting Hoogezand).

Blijf het fietspad helemaal volgen door het AdriaanTripbos en steek aan het eind de weg Borgercompagnie over en het fietspad naar links volgen. We rijden langs Nieuw Woelwijck richting het Drevenbos. Bij paaltje 30 L.A. (1E fietspad rechts) en de weg bij Kalkwijk oversteken fietspad volgen tot en met een klein stukje langs de Kielsterachterweg. Einde fietspad de Kielsterachterweg oversteken en rechtdoor het fietspad volgen door het Drevenbos. Einde fietspad L.A. het bruggetje over en rechtsaf (volg nr 29) langs het water tot aan de rotonde in Hoogezand.3/4 dus L.A. en volg het fietspad langs de Abraham Kuypersingel helemaal tot aan Kropswolde en ga bij de  rotonde rechtdoor naar Meerwijck. Bij de volgende rotonde L.A.

Hier een vrije keuze: Strandpaviljoen, Rietzoom,  De Leine voor pauze/koffie/hapje.

We volgen de Jachthavenweg en gaan bij de Meerweg R.A. de brug over (bij de Rietzoom is er op 30-8 muziek op het terras) en ca 200m na “de Leine” R.A. het natuurfietspad de Leine  (Wolfsbargepad)

Bij de kruising Woldweg rechtdoor het fietspad langs de vaart en aan het eind de brug rechts over en dan rechtdoor richting  Zuidlaarderveen (Wolfsbargerweg). Einde weg rechts en 1e weg links en volg deze Dorpsstraat door Zuidlaarderveen/Oud-Annerveen/Spijkerboor. R.A. en bij het Keerpunt L.A.

Na Nieuw Annerveen het fietspad rechts over de Hunze en via het fietspad Breevenen terug naar Eexterzandvoort, voor de borrel, broodjes en soep in willekeurige volgorde.

 

                          Veel plezier gewenst door bestuur dorpsbelangen Eexterzandvoort.