Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Dorpshuis vraagt uw aandacht

Bij deze vragen we graag uw aandacht over het volgende: het blijkt dat er de afgelopen periode veel kopjes zijn verdwenen en het zou fijn zijn als u ons mee kan helpen dit raadsel op te lossen. Heeft er iemand misschien na het te hebben gehuurd nog kopjes thuis, heeft iemand per ongeluk wat laten vallen? Dit kan allemaal gebeuren maar laat het ons weten zodat het dorpshuis zijn voorraad zo nodig weer moet aanvullen. Graag horen we voor het nieuwe jaar een evt. reactie van u: Betsie: 468573 of Marjan: 468235.

Ook gaan per 1-1-2017 de huren omhoog. De zaalhuur voor de verenigingen wordt € 7,50 per avond en de zaalhuur voor een dagdeel of avond gaat van € 25,00 naar € 35,00 kleine zaal en van € 50,00 naar € 60,00 voor de grote zaal. 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 14 december 2016 om 11:09

Oud papier

Op vrijdagmiddag 4 november as. komen we vanaf 12.45 uur weer met de kraakauto bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor deze tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De helpers voor deze keer zijn: Jan en Gert . De volgende ophaalronde is vrijdagmiddag 3 maart 2017                                                                    

 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 26 oktober 2016 om 17:52

Hulp gevraagd

A.s zaterdag 27 aug. is het weer de dag van het bermonderhoud en het gezamelijk eten. U kunt zich hier voor aanmelden bij een van de leden van het dorpsbelangen bestuur. De morgen begint om 9.30 uur met koffie. Op deze morgen willen we ook gelijkertijd het dorpshuis en plein even weer fris maken en onkruid vrij omdat in sept. het verenigings leven weer begint en er 2 sept. een glasvezel feestje wordt gevierd. Ook hiervoor vragen we hulp dat u aan Betsie of Marjan kunt doorgeven. Dorpsbelangen en stichting dorpshuis hopen velen van u te ontmoeten waarvoor alvast vriendelijk dank.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 21 augustus 2016 om 22:24

Oud papier

Op vrijdagmiddag 4 maart as. komen we vanaf 12.45 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor deze tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De helpers voor deze keer zijn: Dirk en Jos                                                                                                                                                   Het oud papier wordt drie keer per jaar met een kraakauto opgehaald. Hiervoor moet het dorp zelf twee personen beschikbaar stellen om mee te helpen. Het vindt plaats op de eerste vrijdagmiddag van de maanden: maart, juli en november. De opbrengst is voor het dorpshuis zodat we de huur en prijzen van de uitleen laag kunnen houden. Wilt u ook wel een keer een uurtje vrij maken neem dan contact op met Marjan: 0598-468235 of e-mail: mjkroeze@outlook.com   

 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 24 februari 2016 om 10:40

NL. Doet

Op zaterdag 12 Maart a.s vindt er weer de jaarlijkse NL. Doet plaats. Ook het dorpshuis wil hier samen met dorpsbelangen, graag aan mee doen. Er zullen deze dag weer allerlei klusjes in en om het dorpshuis worden aangepakt waaronder: plaatsen nieuwe vlaggenmast, snoeien van de beplanting, het bankje rondom de buitenlamp vervangen, ramen wassen. Tevens gaan we door het dorp om alle rotzooi weer op te ruimen. Dit in het kader van "de landelijke opschoondag", die officieel voor een week later staat ingepland. U ziet: er is behoefte aan heel veel inwoners om te helpen, zowel groot als klein. We starten om 9.30 uur bij het dorpshuis met koffie. Tussen de middag wordt u door de vereniging dorpsbelangen een warme maaltijd aangeboden. We zouden het erg op prijs stellen ( ivm. inkoop) dat wanneer u mee wilt helpen dit even doorgeeft bij Marjan: 0598-468235 of e-mail:  m.j.kroeze@kpnplanet.nl  ( mjkroeze@outlook.com  na 1 maart) Ook wanneer u niet kunt helpen maar voor de gezelligheid graag van het eten gebruik wilt maken: laat het even weten. We zien u allemaal graag op 12 maart as.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis op 09 februari 2016 om 16:51