Nieuwsberichten van Redactie


Eerste handtekeningen voor glasvezel binnen!


Maandag 22 december zijn in het dorpshuis de eerste handtekeningen onder de gebruikersovereenkomsten voor glasvezel gezet. De kersverse coöperatie ECO Oostermoer Verbindt had een ‘tekensessie’ georganiseerd, waar mensen informatie konden krijgen en ook direct een handtekening konden zetten. Zo’n 50 handtekeningen werden gezet deze middag. De notaris was een deel van de bijeenkomst aanwezig om toelichting te geven en vragen te beantwoorden.  Dirk en Frits voorzagen de gasten van koffie, thee en soep, en in die uitstekende sfeer bleven veel mensen nog wat napraten.

Direct meedoen voordeliger dan later instappen
De kersverse leden lieten meteen hun stem horen. De leden benadrukten dat mensen die nu al de gebruikersovereenkomst ondertekenen, voordeel moeten hebben boven mensen die later instappen. Zo stimuleer je mensen direct mee te doen als in hun gebied glasvezel aangelegd gaat worden, en beloon je ze ook meteen voor hun voortrekkersrol. Het bestuur van ECO Oostermoer verbindt heeft hieraan gehoord gegeven. Mensen die later instappen, als de legploegen hun huis al gepasseerd zijn, gaan een opslag betalen. Deze opslag is nu vastgesteld op minimaal € 750,- en kan niet meegefinancierd worden in de lening van de externe financier.  Verder zijn alle condities hetzelfde.

Mooi begin, we zijn er nog niet!
Voordat de schop de grond in kan, moeten er 200 getekende gebruikersovereenkomsten in het gebied rond Eexterzandvoort binnen zijn.  Die vijftig is dus een mooi begin, maar er moeten er nog heel wat bij. Mensen die al eerder aangegeven hebben dat ze belangstelling hebben voor glasvezel, hebben een gebruikersovereenkomst toegemaild gekregen. Zij kunnen die invullen en per mail retourneren glasvezel@eco-oostermoer.nl; of toesturen Jan Hospers,Stationsstraat 11, 9463RL Eext of naar Jannie Schonewille, Nieuwedijk 6, Eexterzandvoort. Mensen kunnen op de genoemde adressen ook een gebruikersovereenkomst ophalen.

Meer weten?
Voor de stand van zaken van de inschrijvingen, allerlei nieuwtjes en om u aan te melden kunt u nu ook terecht op www.wilookglasvezel.nl. Op de site www.oostermoerverbindt.nl vindt u daarnaast de nodige achtergrondinformatie. En als u verder nog vragen heeft kunt u die stellen via glasvezel@eco-oostermoer.nl.


Bericht geplaatst door: Redactie op 26 december 2014 om 12:39

toneel

Toneelvereniging Zandvoort is weer aan het repeteren met een nieuw stuk: de wilde Mathilde. Een blijspel in drie bedrijven, geschreven door Ulla Kling. Het gaat over een apotherkersfamilie, waarvan de dochter moet trouwen, er toch niet zoveel zin in heeft en huishoudster Mathilde op geheel eigen wijze de oplosssing biedt. En tussendoor loopt ook nog één of ander eng mannetje met een roede...kortom: een hilarisch stuk; de spelers lachen heel wat af tijdens de repetities. Het resultaat kunnen jullie  zien op de voorstellingen in februari: vrijdag 6 en zaterdag 7 februari. Noteer vast in de agenda!


Bericht geplaatst door: Redactie op 11 december 2014 om 14:15

Doe avond: Kerststuk.

Omdat we alweer richting de kerstdagen gaan, leek het de aktiviteiten com. nog wel een leuk idee om op dinsdagavond 16 december in het dorpshuis een kerststuk te gaan maken. Iedereen die hier aan deel wil nemen moet voor zijn eigen materiaal zorgen (bakje of schaal, oase, groen, mesje en eventueel kaarsen of kerstballen). Er kan ook nog gebruik worden gemaakt van de voorraad (lint, denneappels ed) die nog in het dorpshuis aanwezig is. Lijkt het u gezellig om een avond te gaan freubelen, kom dan tegen acht uur naar het dorpshuis. Met het oog op koffie/thee is het wel handig dat u zich van te voren even aanmeldt bij Joke: 324258 of Marjan: 468235. We zien u graag.


Bericht geplaatst door: Redactie op 09 december 2014 om 19:20

dorpsmaaltijd

Op zaterdag 29 november is er weer een gezamelijke dorpsmaaltijd in ons dorpshuis!inloop vanaf 18.00 u.

Let op uw brievenbus: een dezer dagen wordt een aanmeldingsformulier rondgebracht. we hopen op goede opkomst en een heerlijke en gezellige maaltijd.


Bericht geplaatst door: Redactie op 11 november 2014 om 23:48

Oud papier

Vrijdagmiddag 7 november a.s. komen we vanaf 12.45 uur weer langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor 12.30 uur goed gebundeld langs de openbare weg zetten. de volgende ophaalronde is vrijdagmiddag 6 maart 2015


Bericht geplaatst door: Redactie op 02 november 2014 om 14:34

Dorpshuis plein opsnoeien.

A.s dinsdagmiddag 23 sept. gaan we vanaf 13.00 uur beginnen om het plein en de hagen bij het dorpshuis even weer op te snoeien en onkruidvrij te maken. Er zijn al een aantal vrijwilligers gevraagd maar er is altijd nog meer hulp welkom. Hebt u daarom tijd en zin dan zien we u graag met tuingereedschap a.s dinsdagmiddag op het plein. Alvast vriendelijk dank.


Bericht geplaatst door: Redactie op 19 september 2014 om 21:46

Berm onderhoud.

Zoals iedereen al eerder op de website heeft kunnen lezen, heeft het dorp met de wedstrijd: jouw idee, samen uitvoeren in juni een prijs gewonnen twv. 3300,00 euro. om als dorp zelf het onderhoud van de bermen in de bebouwde kom te gaan beheren. Hier is toen een werkgroep uit ontstaan die inmiddels de eerste plannen op tafel heeft en waar het volgend voorjaar mee kan worden gestart. Dit plan willen ze graag in de december vergadering van dorpsbelangen toelichten. Ook bestaat dan de mogelijkheid om u hier aan te melden als vrijwilliger.


Bericht geplaatst door: Redactie op 19 september 2014 om 20:38

BILJARTER GEZOCHT

WIE WIL ONS BilJART-TEAM KOMEN VERSTERKEN?

Maakt niet uit of je veel of weinig biljartervaring hebt. Gewoon gezellig op de maandagavond in het Dorpshuis eens per 14 dagen. Team A speelt vanaf 1 september met 7 man, daar kan een 8e bij.

Je hoeft niet eens in Eexterzandvoort te wonen, ook uit de buurtdorpen ben je van harte welkom! Kom gerust een kijkje nemen op de 15e. deur staat open, koffie is klaar. Voor de kosten hoef je het niet te laten: 35 euro inleg met aan het eind van het seizoen een gezellige feestavond met mooie prijzen!

info bij Harm Bakker, Dalweg 5.

Wim Polman Dalweg 27. 

 


Bericht geplaatst door: Redactie op 04 september 2014 om 20:05

fietstocht

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan

Een spannende tocht was het dit jaar. Eerst al pech voor Anita, die zo haar best gedaan had op de soep, die was gaan gisten; Ook de weergoden waren ons niet goed gezind; Na een goede start richting Borgerswold, barstte de bui los tijdens de koffiepauze bij de waterskibaan. gelukkig zaten we droog en de koffie was prima. Na de diverse onweerslagen en flitsen begon kort na aanvang van de 2e etappe de hemel wederom te huilen. en dat bleef zo tot in Meerwijck,

Extra pech door een lekke band, maar daar hedden we gelukkig de bezemwagen van Greet voor, die zelfs een compleet mieuwe fiets afleverde bij de Rietzoom.

Na een goede maaltijd was de terugreis gelukkig droog en de soep van Greet smaakte uitstekend!

veel plezier met de foto's!

De route kunt u terugvinden bij natuur en recreatie!


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 31 augustus 2014 om 21:46

geslaagde BBQ en oranjewedstrijd

Mede door de heerlijke rauwkostsalade van Marita en de haringsalade van Greet bij de traditionele salades van C1000JanAbbas was ook dit jaar de BBQ weer een groot en gezellig festijn. zelfs met een internationaal tintje door gasten uit Nieuw Zeeland.

Zoals gebruikelijk ingewijd door een stevige stortbui, maar gelukkig heeft de tent het gehouden.

Leuke bijkomstigheid was de door strafschoppen gewonnen wedstrijd van Oranje tegen Costa Rica, Nog net op tijd konden we de televisie in het dorpshuis aan de praat krijgen en is er gezellig nageborreld op de overwinning.

Graag tot volgend jaar!


Bericht geplaatst door: Redactie op 06 juli 2014 om 15:32

bijeenkomst over glasvezel

ECO-Oostermoer organiseert een informatieve bijeenkomst op donderdag 10 juli a.s. om 20.00 uur in het dorpshuis: ‘dAol School’ , Dalweg 1 te Eexterzandvoort.  Alle inwoners van Gieter- en Eexterzandvoort zijn welkom op deze bijeenkomst.
Deze avond wordt eerst ingegaan op het plan zelf, zodat iedereen de vragen waar hij/zij mee zit kan stellen. Er is iemand aanwezig om de technische kant van het plan toe te lichten.  Daarna worden jullie geïnformeerd over het overleg met de regie voerende aannemer, de inhoud van (concept)contracten die getekend moeten worden etc.
Voor deze bijeenkomst worden ook de inwoners van Gieterzandvoort uitgenodigd (een van de potentiële plekken van waaruit het netwerk wordt door gelegd richting Gieten).
De inwoners van Eexterzandvoort en Gieterzandvoort ontvangen nog huis aan huis een uitnodiging.


Bericht geplaatst door: Redactie op 27 juni 2014 om 19:24

Eexterzandvoort wint prijs

Eexterzandvoort heeft een prijs gewonnen in de wedstrijd 'jouw idee, samen uitvoeren'. Het idee was ingediend door Marjan Kroeze. In de ledenvergadering van afgelopen mei in er een werkgroep bestaande uit Marjan, Jans Kuik en Dirk Strijker gevormd om het idee verder uit te werken.

Vanavond was de prijsuitreiking in café Homan in Eext. Eexterzandvoort ontving van Wethouder Henk Heijerman een cheque van 3300 euro voor de uitvoering van het idee om als dorp zelf de bermen te gaan beheren. Marjan was verhinderd, daarom nam Jans de prijs in ontvangst. Samen met Dirk heeft hij de cheque achterop de fiets naar Eexterzandvoort gebracht. Daar heeft hij een ereplek in het dorpshuis gekregen.
Na de zomervakantie gaat de werkgroep verder met het uitwerken van het plan. Met dit bedrag in de achterzak wordt dat een stuk eenvoudiger.


Bericht geplaatst door: Redactie op 24 juni 2014 om 22:07

Fietstocht DLW

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan

Woensdag 18 Juni hebben we met DLW onze jaarlijkse fietstocht gemaakt.  We gingen met ons 11-en, 4 leden gingen niet mee. De dag begon met miezer regen, maar we besloten toch te starten. Om 9.30 uur vertrokken de zandvoorters vanaf het dorpshuis richting Eext, waar de eerst de Gietenaren en daarna de Eexter ossen aansloten. De tocht bracht ons eerst naar Anderen, daarna over het mooie Ballooërveld. Op het Ballooërveld vonden we een bankje waar we een kopje koffie en een broodje namen. Het was vanaf de start droog, maar wel fris. Wat foto's gemaakt tijdens deze koffie-pauze en toen weer op de fiets richting Taarlo. Midden op het Ballooërveld nog een groepsfoto gemaakt met de zelfontspanner. Daar kwamen we er achter dat iedereen toevallig een rode of blauwe jas aanhad, behalve Ivonne, die door de leeftijd toch ook al een buitenbeentje is.  Door Taarlo naar Zeegse waar we een hapje wilde eten. Maar het restaurant was gesloten. Toen zijn we doorgefietst naar Schipborg waar we geluncht hebben. Na de lunch weer op de fiets, richting Zuidlaren. Doordat iedereen op een elektrische fiets fietste (Harm Bakker was zo aardig zijn fiets aan Ivonne uit te lenen) was het nog erg vroeg toen we weer richting Eexterzandvoort gingen, dus nog maar een extra lus er bij aan gefietst. Weer over Schipborg, daar bij de Kymelsberg wat gedronken en gesnoept. Door Anloo naar Eext waar we bij de 7 Ossen wat gedronken hebben. Ook hier was de bediening in het plat Grunnegs, net als bij het restaurant in Schipborg. De leden uit Eext en Gieten haakten in Eext weer af en de rest fietste met hoge snelheid naar Eexterzandvoort. Dat gaat erg makkelijk zeg, op een elektrische fiets van de bult af, je hoeft de hele weg nauwelijks trappen. Het was een gezellige dag, gelukkig droog maar het was toch behoorlijk fris. We hadden 50 kilometer op de teller staan.


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 24 juni 2014 om 16:21

Oud papier

Vrijdagmiddag 4 juli a.s. komen we vanaf 12.45 uur weer langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor 12.30 uur goed gebundeld langs de openbare weg zetten. de volgende ophaalronde is vrijdagmiddag 7 november 2014


Bericht geplaatst door: Redactie op 17 juni 2014 om 19:30

zomeravondconcert TOGIDO in eexterzandvoort

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan

onder een lichte dreiging van het weer , met een paar spetters zegen van boven- precies tijdens het nummer Jesus Christ Superstar- maar toch met overwegend mooi weer, heeft muziekvereniging TOGIDO uit Eext  een schitterend concert ten gehore gebracht op ons schoolplein. Uiteraard afgesloten met een gezellig drankje. Graag tot volgend jaar!


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 10 juni 2014 om 22:36

Glasvezel komt eraan!!!

Van de website www.oostermoerverbindt.nl:

Potentiële startgebieden

De afgelopen tijd zijn er een aantal plaatsen binnen het werkgebied ontstaan waar er extra interesse was. Hieronder vindt u een overzicht van de vorderingen in deze plaatsen. Wanneer de thermometer voor een dorp op 100% staat kunnen we beginnen met de aanleg in zowel buitengebied als de kern!

 

En de thermometer voor Eexterzandvoort staat op 100%! Vanmiddag plaatste Rienus Ferwerda het volgende bericht op facebook:

Fantastisch! Het is gelukt, we krijgen glasvezel! Dank zij de inspanningen van veel dorpsgenoten. Eexterzandvoort bijt de spits af voor de buitengebieden van heel Drenthe. De gesprekken met de regie voerende aannemer (hoe het slim kan worden aangelegd) worden gepland. Zodra het een en ander duidelijk is, volgt voorlichting hierover in het dorpshuis.

We hebben dus ondertussen meer dan 30 huishoudens die zich als belangstellende hebben aangemeld. Iets om trots op te zijn dat zoiets lukt in zo'n klein dorp!
Aanmelden kan nog steeds: op de website www.oostermoerverbindt.nl


Bericht geplaatst door: Redactie op 29 mei 2014 om 19:31

Glasvezel van ECO-Oostermoer

Op de jaarvergadering van Dorpsbelangen is veel aandacht besteed aan de mogelijke aanleg van glasvezelkabel in Eexterzandvoort. ECO-Oostermoer is ooit ontstaan als werkgroep van Dorpsbelangen Eexterzandvoort, maar is ondertussen het dorp ontgroeid. Ze zijn druk bezig om in Aa en Hunze, Tynaarlo en Borger-Odoorn groene energie te gaan leveren. Nader bericht daarover volgt binnenkort.

Misschien nog wel belangrijker is dat ze ook druk in de weer zijn met glasvezel. Op het platteland is het slecht gesteld met de beschikbaarheid van internetverbindingen. Op dit moment kun je in Eexterzandvoort hoogstens ADSL van KPN krijgen, met een beperkte snelheid. Voor veel mensen in dat nog genoeg, voor sommigen is het nu al veel te langzaam. Als je een bedrijf hebt of vanuit huis werkt, is het nu feiteljik al veel te traag. De komende jaren komen er steeds meer toepassingen die veel snelheid vragen. Er zijn bijvoorbeeld ontwikkelingen in de medische zorg en de thuiszorg die ertoe kunnen leiden dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen, maar dan moet er wel via snel internet te verzorgen, te bekijken en te praten zijn. En schoolgaande kinderen, zeker in het voortgezet onderwijs en hoger, hebben snelle verbindingen nodig om opdrachten te bekijken, en na het maken ervan weer naar school te sturen.

Overigens: snelle kabel is niet alleen geschikt voor internet, maar ook voor interactieve en storingsvrije tv, en voor vaste telefoon. Inmiddels is het zover dat een huis zonder goede kabelverbinding minder waard is en moeilijker verkoopbaar is. Het is dus vijf voor twaalf.

De grote maatschappijen, Ziggo, UPC, Reggefiber, leggen geen glasvezel aan op het platteland. Dat levert hen te weinig op. Ze stellen dat coax, tv-kabel, nog goed genoeg is voor snel internet. Dat is waar, maar in het buitengebied van de gemeenten ligt helemaal geen coax. 

Daarom heeft ECO-Oostermoer stappen gezet om ook in dunbevolkte gebieden glasvezel aangelegd te krijgen. Ze doen dat in de vorm van een coöperatie. Het boeiende is dat ze het ook nog heel goedkoop denken te kunnen doen. Voor internet, telefoon en tv in één gaan ze ongeveer 37 euro per maand rekenen. Voor de meeste mensen is dat goedkoper dan wat ze nu kwijt zijn aan hun vaste telefoon, tv en (traag) internet.

Op de vergadering werd het plan toegelicht door Eexterzandvoorter Rienus Ferwerda, de witten krullenbol met poolhond. Eco-Oostermoer probeert ergens in de drie gemeenten een pluk deelnemers bij elkaar te krijgen om te beginnen. Een huis of dertig in Eexterzandvoort is waarschijnlijk genoeg om te starten. Dat Eexterzandvoort een aantrekkelijk startgebied is heeft te maken met het feit dat er al een glasvezelkabel lang de N33 loopt, waaruit afgetakt kan worden. En het heeft er ook mee te maken dat hier geen coax ligt, waardoor de keuze voor veel mesneen niet erg moeilijk zal zijn.

Tijdens de vergadering bleek dat er veel belangstelling is. Veel aanwezigen vulden ter plaatse een folder in waarmee ze hun belangstelling toonden. Het verplichtte nog tot niets, dan komt pas alas er voldoende aanmeldingen zijn. Voor wie niet op de vergadering was, ga snel naar de website www.oostermoer verbindt.nl of ga bij Rienus (Dalweg 25) langs voor een folder. 

 


Bericht geplaatst door: Redactie op 16 mei 2014 om 20:56

Doeavond

A.s. donderdag 10 April willen we in het dorpshuis een voorjaarsstuk gaan maken. Het is de bedoeling dat iedereen die mee wil doen zelf voor het nodige materiaal zorgt. Oase is in het dorphuis aanwezig. De avond begint om 20.00 uur en de kosten bedragen 2,50. Incl. koffie en gebruik van de nodige materialen. opgave kan tot dinsdag bij Joke, tel.: 324258


Bericht geplaatst door: Redactie op 06 april 2014 om 10:35

Optreden van Anne en Marita.

Op dinsdagmiddag 22 april geven onze plaatselijke artiesten: Anne en Marita, een middagvullend concert in het Geert Teis theater te Stadskanaal. Ze spelen o.a. nummers van Frans Bauer, Jannes, Corry Konings, Imca Marina en ook groningse liedjes van Ede Staal en Wia Buze. De aanvang is 14.00 uur en het is bestemd voor de leeftijd van 50+. De toegangs prijs bedraagt 5,00 euro. Tijdens de pauze wordt er bingo gespeeld waar leuke prijzen mee zijn te verdienen. De kaarten zijn te reserveren bij dhr. Boekhhoud, tel. : 0599-750757. Ze hopen weer op een volle zaal dus komt allen kijken. Graag tot ziens namens Anne en Marita.


Bericht geplaatst door: Redactie op 06 april 2014 om 10:26

Nieuwe Inwoners?

Vorige week zaterdag 8 maart, heeft Jan een ooievaarsnest in de wei gezet bij zijn huis aan de oudedijk 13. Hij heeft hiervoor bij staatsbosbeheer Gieten een mooie boomstam kunnen bemachtigen en is vervolgens aan het bouwen gegaan. De hoop was dat het nest goedgekeurd werd voor bewoning zodat in Eexterzandvoort weer een ooievaarspaar te bewonderen zal zijn. Op zondag 16 maart was het al zover. Het nest werd eerst geinspecteerd door een stelletje nijlganzen waarna al heel gauw een ooievaar zijn intrede deed. Nu maar hopen dat deze ooievaar een blijvertje is en dat zijn geklepper een soortgenoot aantrekt zodat ze gaan nestelen. Afwachten maar.


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 16 maart 2014 om 16:44

Frank Westerman in 't Keerpunt

Aanstaande zaterdag 16 maart komt schrijver-journalist FRANK WESTERMAN naar SCHRIEVERS AAN DE HUNZE in café 't KEERPUNT in Spijkerboor. Het begint om 15.00 uur en de toegang bedraagt één tientje.


Bericht geplaatst door: Redactie op 14 maart 2014 om 14:44

Modeshow Ozoo

In navolging van afgelopen dec. is in overleg met de kledingzaak Ozoo uit veendam komt er weer modeshow van de voorjaarscollectie. Dit staat gepland op woensdagavond 2 April. Het is de bedoeling dat we weer naar de winkel toe gaan omdat dit van beide kanten goed is bevallen. Wel moet Raymond weten op hoeveel vrouwen hij kan rekenen en daarom vragen wij u om zich voor 15 maart aan te melden bij Joke: tel.324258. Ook uw vriendin of fam. lid is van harte welkom.


Bericht geplaatst door: Redactie op 19 februari 2014 om 20:01

boomonderhoud

We kregen bericht van de gemeente wanneer waar gesnoeid en gezaagd gaat worden.
'Als de hoogwerker gereed is op de Zwienhemsdijk ,vermoedelijk vanmiddag dan gaat deze naar de Dwarsdijk. De velploeg zal vermoedelijk halverwege vrijdagmorgen gereed zijn op de Dwarsdijk. Om dan ook de Kromme dijk tegelijk af te sluiten met de Dwarsdijk lijkt ons niet handig.

Daarom laten wij de velploeg starten op de Kruisweg tot dat alle bomen op de Dwarsdijk ook gesnoeid zijn.

Vervolgens pakken we met de velploeg en de snoeiploeg samen de Krommedijk op. Dat betekent dat de Dwarsdijk dan weer toegankelijk is.

Hiermee wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt.


Bericht geplaatst door: Redactie op 30 januari 2014 om 16:59

Huisje, Boompje, feestje!

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari is er weer het jaarlijkse culturele hoogtepunt van Eexterzandvoort: de toneeluitvoering. Dit jaar spelen we 'Huisje, boompje, feestje', geschreven door C.J. Slijkoord. We beginnen om 8 uur.

De speelgroep kent oude en nieuwe gezichten. Tot de eerste categorie behoren Hein Schipper, Sia Vedder, Dirk Strijker, Wim Wilkens, Jannie Schonewille en Klaas Steenhuis. Ja, middenin de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen is de wethouder van Veendam niet te beroerd om op te treden in Eexterzandvoort. Maar er zijn ook nieuwe gezichten, Caecilia Bakker en Aletta Oostra. Hoewel, Aletta heeft als eens een jaar als invaller en algemeen-adjunct meegedaan. De regie is van Bernice Kruit, die binnenkort beroemd wordt op tv, de voorzegger is Marieta en de grimeur Carola Hollander.


Het is een heel andere voorstelling dan de junglevoorstelling van vorig jaar. Dit keer geen oerwoud, maar een woonkamer van een boerenbedrijf annex bed & breakfast. Dat betekende dat de timmerploeg aangevoerd door Harm Bakker weer heel wat werk moest verzetten.

Hein speelt zo ongeveer zichzelf, een wat mopperige boer die aan het afbouwen is. Noodgedwongen! Jannie probeert er als zijn echtgenoot het beste van te maken, samen met haar Chinese hulp in de huishouding, die de L niet kan zeggen (Aletta). En vervolgens komen er gasten in de B&B, allemaal een beetje leip. De rest verklappen we niet, maar het loopt goed af.


En natuurlijk, als onderdeel van het hoogtepunt, een grandioze verloting, gehaktballen, glutenvrije rookworst en voldoende te drinken.

De muziek wordt verzorgd door het wereldberoemde duo Max en Maxime, helemaal uit Klazienaveen.

De generale is op woensdag 5 februari, half 8, gratis toegankelijk voor de kinderen van Eexterzandvoort, met drinken en chips toe.

Komt allen.


Bericht geplaatst door: Redactie op 28 januari 2014 om 21:43

klootschieters worden getracteerd door Yvonne

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan
Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Redactie op 07 januari 2014 om 21:45