Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Plein onkruidvrij maken

A.s dinsdagavond willen we vanaf 19.00 uur nogmaals het onkruid en de rest van het plein voor het dorpshuis even aanpakken zodat de planten die er staan niet door het onkruid wordt overwoekert. Tevens willen we de plantenbakken even weer van wat vrolijkheid voorzien. We kunnen dit niet alleen en hebben al een aantal inwoners gevraagd. Vindt u het ook leuk en gezellig om hierbij te helpen kom dan zeker a.s dinsdagavond met gereedschap naar het dorpshuis. Bij slecht weer stellen we het een week uit.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 29 april 2014 om 23:54

NL. doet.

Op zaterdag 22 maart doet het dorpshuis weer mee met NL. doet. Dit is een landelijke vrijwilligersdag om samen klussen aan te pakken. Bij het dorpshuis gaan we met elkaar het plein, de beplanting, en de binnen- en buitenboel even weer onder handen nemen. Er wordt de hele dag voor eten en drinken gezorgd. Dit alles in samenwerking met dorpsbelangen die deze dag ook een aktiviteit op het progamma hebben. Lijkt het u leuk en gezellig en hebt u tijd kom dan zaterdag 22 maart naar het dorpshuis. we starten rond 9.30 uur met koffie. Kinderen en volwassenen zijn welkom. Graag tot dan.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 19 februari 2014 om 19:45

Oud papier

Vrijdag 7 maart a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u dit wel voor 12.30 uur goed gebundeld langs de openbare weg zetten. I.v.m. de tunnelafsluiting komen we deze keer niet langs Gieterzandvoort. Mochten er daar toch mensen zijn die hun papier graag kwijt willen dan kunnen ze contact opnemen met iemand van het bestuur.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 19 februari 2014 om 19:31

Muurasbak geplaatst

Om te voorkomen dat er sigarette peuken bij de ingang van het dorpshuis liggen of dat er een emmer met zand moet staan is er een muurasbak geplaatst. We hopen dat we er met elkaar zorg voor kunnen dragen dat as/peuken hierin wordt gedeponeerd.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 07 februari 2014 om 14:26