Nieuwsberichten van Stichting Dorpshuis


Oud papier

Vrijdag 1 november a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor 12.30 uur goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 7 maart 2014.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 28 oktober 2013 om 10:27

Oud papier.

Vrijdag 5 juli a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 1 november 2013.

 


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 30 juni 2013 om 22:14

NL DOET 2013

Op de landelijke vrijvilligersdag van: NL DOET, was ook Eexterzandvoort goed aktief. Er waren diverse vrijwiligers om de handen uit de mouwen te steken en ook van buitenaf kwam dhr. Pul ons helpen. Door de extreem koude temp. voor dit tijdstip van het jaar kon buitenom niet alles gedaan worden van dat wat gepland stond maar dat maakte de sfeer er niet minder om. Nogmaals allemaal vriendelijk dank.


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 15 maart 2013 om 16:53

NL DOET 2013

Op vrijdag 15 maart a.s. willen we als dorpshuis graag aan de landelijke vrijwilligers actie NL. DOET mee doen. Deze actie wordt georganiseerd door het oranje fonds en biedt alle deelnemers een financiele ondersteuning. Vorig jaar was het bij ons een groot succes en heel gezellig. Ook dit jaar hopen we weer vele vrijwilligers te mogen begroeten. Het is de bedoeling dat er vanaf 9.00 uur met een kop koffie wordt gestart en daarna over de rest van de dag vele klussen : o.a schoonmaak, snoei- en verfwerzaamheden met elkaar worden aangepakt. We hebben eind vorig najaar ook via de opgave lijst diverse inwoners bereid gevonden om wel klusjes in en om het dorpshuis te doen ( die we zeker ook gaan benaderen), maar we hopen dat deze vrijwilligers en vele andere zich op 15 maart ook een dagdeel of dag vrij kunnen maken om met elkaar deze klus te klaren. De hele dag wordt er goed voor de inwendige mens gezorgd met tussen de middag een lunch. Om een beetje overzicht te hebben van het aantal. pers. vragen we of u zich wel voor die tijd aan wilt melden bij Betsie, tel: 468573 of Marjan 468235. e-mail m.j.kroeze@kpnplanet.nl Wanneer u kunt helpen, zou u dan tuingereedschap mee willen nemen. Tot dan!!


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 06 maart 2013 om 12:08

Oud papier!

Vrijdag 1 maart a.s. komen we vanaf 13.00 uur weer bij u langs om het oud papier op te halen. Wilt u het wel voor die tijd goed gebundeld langs de openbare weg zetten. De volgende ophaal ronde is vrijdag 5 juli 2013.


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 22 februari 2013 om 17:23

IJsbaan

Veel animo voor schaatsen op de woensdagmiddag, ook uit omringende dorpen.


Klik hier om naar het fotoalbum te gaan >>
Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 16 januari 2013 om 15:04

Gezellige avond dorpshuis

Bij deze willen we nog even de gezellige avond voor donateurs en vrijwilligers van het dorpshuis onder de aandacht brengen. Zoals u weet wordt deze gehouden op zaterdag 19 Januari aanvang 20.00 uur. Het wordt een avond met zang en cabaret verzorgd door het duo: de Sara`s. Het belooft een gezellige boel te worden, waarvoor al vele inwoners zich hebben opgegeven. Er zijn verder geen kosten aan verbonden maar ivm. de inkoop wil het bestuur wel graag weten op hoeveel pers. ze ongeveer kunnen rekenen. Dus! lijkt het u gezellig en wil u een toost uitbrengen op het nieuwe jaar, geef u dan voor 18 Januari op bij Betsie, tel.: 468573 of Marjan, tel.: 468235. We zien u graag!


Bericht geplaatst door: Stichting Dorpshuis d'Aol School op 07 januari 2013 om 21:20