Nieuwsberichten van Vereniging dorpsbelangen Eexterzandvoort


priksleewedstrijd gaat door!!

a.s zondag, 17 januari 2010, worden er weer priksleewedstrijden gehouden in Eexterzandvoort.Dankzij een aantal vrijwilligers (pluim voor Gerrit) is de ijsbaan er klaar voor.Meld je aan om 11.00 u bij de ijsbaan en wie weet wordt jij de nieuwe kampioen !!

Aansluitend wordt het hele dorp uitgenodigd samen een nieuwjaarslunch/borrel te genieten met o.a. snert en glühwein! Komt allen en we maken er samen weer een gezellige dag van!


Bericht geplaatst door: Vereniging dorpsbelangen Eexterzandvoort op 15 januari 2010 om 17:51

PRIKSLEEWEDSTRIJD GAAT NIET DOOR

Het bestuur van de vereniging dorpsbelangen heeft besloten de priksleewedstrijd uit te stellen. De weersvoorspellingen voor zondag zijn erg slecht. Bovendien is de baan heel matig. Afgelopen dagen is  met man en macht geprobeerd een mooie ijsvloer te krijgen. Veel vrijwilligers uit het dorp zijn bezig geweest sneeuw te schuiven. Ook hebben we water op de baan laten lopen. Toch ligt er nog behoorlijk wat sneeuw en is het erg hobbelig.  De komende week proberen we er een mooie baan van te maken. En wellicht kunnen we volgend weekend de wedstrijd organiseren. Voor de duideljkheid: er is ook geen Nieuwjaarsreceptie morgen. Houd de website in de gaten!


Bericht geplaatst door: Vereniging dorpsbelangen Eexterzandvoort op 09 januari 2010 om 12:17

priksleewedstrijd

Zondag 10 januari om 11 uur organiseert het bestuur van de vereniging dorpsbelangen, in plaats van de nieuwjaarsreceptie, priksleewedstrijden op de ijsbaan. Natuurlijk als het weer dat toelaat en er voldoende en goed ijs ligt. 
Het is al weer een flink aantal jaren geleden dat er gestreden werd om de kampioenstitel van Eexterzandvoort. Het schijnt dat Harmpje Wilkens toen de titel veroverde op oude ijsbaan aan de Nieuwe Dijk. Voor iedereen is het dus de uitdaging om de nieuwe priksleekampioen van Eexterzandvoort te worden. Maar toeschouwers zijn uiteraard ook van harte welkom.
Na afloop is er in het dorpshuis een hapje en een drankje. Daar staat ook een bus voor een vrijwillige bijdrage.
Tegen 10 uur beginnen we met het schoonmaken van de baan. Vrijwilligers met materieel zijn welkom.

 


Bericht geplaatst door: Vereniging dorpsbelangen Eexterzandvoort op 02 januari 2010 om 17:48